MVRO
Menu

Wij zijn MVRO

Onze bedrijfscultuur

Retailen is een vak. Professioneel, op hoog niveau. Als bedrijf met retailbouwadviseurs dat nationaal en internationaal opereert, weet MVRO wat retailers nodig hebben om de beste winkelervaring te creëren.

Onze missie en visie

Wij geloven in de kracht en toegevoegde waarde van langdurige en intensieve samenwerking met partners. Wij geloven ook in: altijd een stap verder handelen en denken dan de opdrachtgevers in eerste instantie van ons verwachten. Daardoor kunnen wij de verwachtingen overtreffen en geavanceerde retailoplossingen ontwikkelen.

Onafhankelijk en objectief

Wij zijn geen projectadviseurs. Wij zijn ook geen interieurontwerpers. Wij zijn geen bouwbedrijf. We zijn ook geen winkelinrichters die projectmanagement er wel even bij doen. Wij zijn MVRO. Wij opereren onafhankelijk en wij zijn objectief. Dankzij deze objectiviteit kunnen wij onze klanten oplossingen bieden die het best aansluiten bij hun behoeften.

Wij ontwerpen of bouwen niet: wij bieden de beste oplossingen en diensten.

Slim. Snel. Transparant.

Wij weten hoe belangrijk transparantie, timing en echt zorg voor uitdagingen is voor onze klanten. MVRO beschikt over de hard skills én de soft skills om klanten te helpen de juiste keuzes te maken bij het ontwikkelen van concepten of het herinrichten van winkels. Wij weten alles van retail, technische constructies, duurzame oplossingen en procesoptimalisatie. Wij weten ook dat retail draait om verleiding. Daarom kunnen wij de beste retailervaring creëren.

VCA**-certificaat

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) staan  centraal in de realisatie van onze projecten. Om verdere professionalisering, structuur en continue verbetering te borgen zijn wij als bedrijf VCA**-gecertificeerd. Periodiek wordt MVRO door een onafhankelijk en geaccrediteerd certificeringsintituut getoetst op normen die van toepassing zijn bij deze certificering. Dit certificaat is voor opdrachtgevers een extra zekerheid dat wij alle randvoorwaarden faciliteren om de projecten te realiseren op een veilige manier waarbij het welzijn voor het bouwteam en milieu zijn  geborgd.

VCA**-certificaat MVRO

top
error: Beveiligde content