MVRO
Menu

Werkvoorbereider (M/V)

Wat zoeken we?

De werkvoorbereider bewaakt de uitvoering van uiteenlopende kleinere of deelprojecten welke aan hem zijn toebedeeld. Zodanig dat deze binnen de gestelde kosten (rendement), tijd en kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten,  interne Projectleiders en onderaannemers. De werkvoorbereider rapporteert aan de Operationeel Manager / Team Projectleider.

Iemand met aandacht voor details en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. MVRO kent korte en transparante communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheid nemen voorop staat. De geschikte kandidaat kan goed samenwerken met verschillende disciplines en vindt plannen en organiseren een uitdaging. Je hebt een natuurlijk talent  om collega’s, partners te overtuigen en te motiveren en weet daarbij daadkracht te tonen. Je bent gemotiveerd om het bouwproces van binnen en buiten te leren kennen. De MVRO organisatie bestaat uit 50 collega’s en is daarnaast actief in België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

Wie ben jij?

 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Kennis van de Duitse en/of Franse taal heeft een grote pre (interne communicatie is hoofdzakelijk in het Nederlands).
 • Minimaal een afgeronde, technische of bouwkundige, MBO/HBO opleiding bij voorkeur Bouwkunde of Techniek
 • Ervaring in het opstellen en bewaken van planning en begroting
 • Kennis van tekenprogramma’s
 • Kennis van wet en regelgeving
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en als schriftelijk
 • Hands-on mentaliteit
 • Gestructureerd kunnen werken en aandacht heeft voor details
 • Je bent assertief en daadkrachtig
 • Stressbestendig
 • Kennis van MS Office

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een supertof nieuw kantoor met eigen sportschool waar je gratis gebruik van kan maken, een biljarttafel en een kermis boksbal waar je eventuele frustraties op kan afreageren 🙂 We hebben lekkere en gezonde lunches, feestjes en wekelijkse borrels.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een premievrij pensioen, 25 vakantie- + 10 ATV-dagen, een telefoon en laptop van de zaak én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk, gedreven team vol energieke, enthousiaste collega’s, in een dynamische omgeving met een inspirerende sfeer!

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, korte lijnen, doorpakken en flexibel. Vanuit onze kernwaarden werk je mee aan de groei van onze ambitieuze organisatie!

Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk, met zicht op een vast dienstverband.

Hoe zijn wij:

Ondanks het feit dat MVRO inmiddels sterk groeit en verschillende vestigingen heeft door Europa, zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur.

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van ’s-Hertogenbosch.

 

Geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden samen positief flexibel? Zit dit in jouw DNA? Solliciteer dan nu op deze vacature! Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV!

Stuur jouw CV met motivatie naar Patricia van Gorp, via hr@mvro.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content