MVRO
Menu

Starter Bouwkunde

Je bent jong en je wilt wat! Heb jij net je HBO-diploma bouwkunde gehaald? Dat is mooi, maar dan begint het kiezen weer opnieuw! Grote of kleine projecten? In ontwerp, ontwikkeling, voorbereiding of uitvoering? Organiseren of vooral technisch inhoudelijk? Zo kunnen we wel even doorgaan. In onze projecten kom je van alles wat tegen en bieden je de kans te ontdekken wie je bent en wat je wilt worden ‘als je straks nog groter bent’!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat voor de functie van Starter bouwkunde. Wij werken voor diverse A-merken in de retail voor wie we bouwprojecten begeleiden en uitvoeren. Binnen onze platte organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We hebben diverse bedrijven binnen onze groep in de verschillende fasen van de bouw: Architect, Vastgoedbeheer, Ontwikkeling, Projectmanagement, bouw, afbouw, enz. Groot genoeg om dit alles te kunnen en klein genoeg om de Brabantse ‘ons kent ons’ erin te houden.

Er is veel kennis binnen het bedrijf. Een ervaren collega leidt jou intern op. Zijn kennis en ervaring van het vak en jouw frisse blik brengen je naar een zelfstandige functie in de bouw. Wordt het werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder of wat anders? Daar komen we samen nog wel achter.

Wie ben jij?

  • Een diploma HBO bouwkunde, of vergelijkbaar
  • Interesse in BIM
  • Enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden
  • Een positieve en leergierige houding
  • Lef die zijn/haar mening op gepaste wijze kan delen

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een supertof nieuw kantoor met eigen sportschool waar je gratis gebruik van kan maken, een biljarttafel en een kermis boksbal waar je eventuele frustraties op kan afreageren 🙂 We hebben lekkere en gezonde lunches, feestjes en wekelijkse borrels.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een premievrij pensioen, 25 vakantie- + 10 ATV-dagen, een telefoon en laptop van de zaak én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk, gedreven team vol energieke, enthousiaste collega’s, in een dynamische omgeving met een inspirerende sfeer!

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, korte lijnen, doorpakken en flexibel. Vanuit onze kernwaarden werk je mee aan de groei van onze ambitieuze organisatie!

Hoe zijn wij:

Ondanks het feit dat MVRO inmiddels sterk groeit en verschillende vestigingen heeft door Europa, zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur.

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van ’s-Hertogenbosch.

 

Geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden samen positief flexibel? Zit dit in jouw DNA? Solliciteer dan nu op deze vacature! Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur jouw CV met motivatie naar Patricia van Gorp, via hr@mvro.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content