MVRO
Menu

Projectleider Retailbouw

Wat zoeken we?

Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement in de meest brede zin van het woord. Je initieert en organiseert projecten van initiatieffase tot en met realisatie. Je werkt hierbij nauw samen met opdrachtgevers, architecten, adviseurs en uitvoerende partijen.

Als projectleider ben je zowel financieel als procesmatig eindverantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk. Je stuurt de projectteams aan en bent verantwoordelijk voor de inkoop, je bewaakt de planning en het budget. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van de financiële rapportages. Je ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu.

Je draagt zorg voor het realiseren van de MVRO kwaliteitsstandaarden, borgt nieuwe kennis over materialen en bent verantwoordelijk voor de oplevering en evaluatie van rendabele projecten.

Je komt terecht in een zeer afwisselende functie door de diverse type opdrachtgevers en projecten.  Met een fijne afwisseling tussen werken vanaf kantoor en op de projectlocatie voor het voeren van bouwbesprekingen en doen van opleveringen. Doordat je meerdere projecten met relatief korte doorlooptijd tegelijk begeleidt, beleef je vaak succesmomenten waarbij je als projectleider direct de reacties ziet op het behaalde eindresultaat.

Wie ben jij?

  • Minimaal een afgeronde, technische of bouwkundige, HBO opleiding
  • Je hebt kennis van bouwbesluiten en regelgeving in Nederland
  • Initiatief in het onderhouden van contacten met interne en externe partijen
  • Je hebt actuele kennis van bouwmethodes, toegepaste systemen en materialen
  • Ervaring met kwaliteitsborging, inkoop en het analyseren van data
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van MS Office
  • Kennis van een geautomatiseerd (ERP-) systeem waarin je het projectmanagement digitaal kunt administreren.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een supertof nieuw kantoor met eigen sportschool waar je gratis gebruik van kan maken, een biljarttafel en een kermis boksbal waar je eventuele frustraties op kan afreageren 🙂 We hebben lekkere en gezonde lunches, feestjes en wekelijkse borrels.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een premievrij pensioen, 25 vakantie- + 10 ATV-dagen, een telefoon en laptop van de zaak én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk, gedreven team vol energieke, enthousiaste collega’s, in een dynamische omgeving met een inspirerende sfeer!

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, korte lijnen, doorpakken en flexibel. Vanuit onze kernwaarden werk je mee aan de groei van onze ambitieuze organisatie!

Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk, met zicht op een vast dienstverband.

Hoe zijn wij:

Ondanks het feit dat MVRO inmiddels sterk groeit en verschillende vestigingen heeft door Europa, zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur.

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van ’s-Hertogenbosch.

 

Geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden samen positief flexibel? Zit dit in jouw DNA? Solliciteer dan nu op deze vacature! Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV!

Stuur jouw CV met motivatie naar Patricia van Gorp, via hr@mvro.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content