MVRO
Menu
Tags

In 1909 stond het voormalig postkantoor in Gent op een druk kruispunt van toegangswegen naar de stad. De eerste postkoetsen en paardenkoetsen stopten hier. Het rijkelijk gedecoreerde gebouw is veranderd in winkelcentrum ‘De Post’.

Van ruwbouw tot winkelcentrum

MVRO was – in samenwerking met M-to-Build – verantwoordelijk voor het bouwklaar maken van de ruwbouw. Het werk omvatte het management en de coördinatie van de elektriciteit en het loodgieterswerk, het schilderwerk, de bebording, de nieuwe glazen schuifpuien, de installatie van de airconditioning en de toiletfaciliteiten voor alle openbare ruimten.

MVRO was ook verantwoordelijk voor de verkrijging van de vereiste vergunningen en de onderhandelingen met de gemeenteraad.

large MVRO_Retail_MenatWork_Renovatie-1140×642
MVRO_Retail_MenatWork_Inrichting-1140×642
MVRO_Retail_MenatWork_-1140×642
large MVRO_Retail_MenatWork_Verbouwing-1140×642
Deel dit bericht
top
error: Beveiligde content