MVRO
Menu
Tags

Nieuwe markt, nieuwe uitdagingen

Krap 16 maanden nadat Hudson’s Bay Company (HBC) zijn plannen bekendmaakte om de Nederlandse markt op te gaan, zijn er in heel Nederland al tien Hudson’s Bay-winkels geopend. Deskundigen uit het bedrijfsleven en consumenten zijn unaniem in hun loftuitingen op deze nieuwe, opwindende winkelervaring.

Passende oplossingen zoeken

Vastbesloten om alles vanaf het allereerste begin helemaal perfect te krijgen, ging HBC op zoek naar een sterke en zeer ervaren partner op wie zij konden vertrouwen om deze grote hervorming binnen de zeer strenge tijdslimieten te volbrengen. Die partner vonden zij in MVRO. De turnkey realisatie van de Hudson’s Bay-winkels vroeg om perfect procesmanagement. Gezien het grote aantal betrokken partijen was het essentieel dat de processen – tot in het kleinste detail – waren vastgelegd voordat de bouwwerkzaamheden zouden beginnen. Zelfs de geringste nalatigheid of fout zou kunnen resulteren in kostbare vertraging. Samen lukte het ons om dit in alle opzichten voor elkaar te krijgen.

Drie nieuwe Hudson’s Bay winkels geopend in Amersfoort, Enschede en Haarlem

In maart 2018 werden in Nederland drie nieuwe Hudson’s Bay winkels geopend in Amersfoort, Enschede en Haarlem. Daarmee komt het aantal Hudson’s Bay-warenhuizen in Nederland op dertien.  MVRO was verantwoordelijk voor de totale verbouwing van de drie nieuwe winkels.

large MVRO_Hudsons-Bay-Utrecht_03_DEF-1-1140×642
MVRO_Hudsons-Bay-Utrecht_24_DEF-1140×642
MVRO_Hudsons-Bay-Utrecht_02_DEF-1140×642
large MVRO_Hudsons-Bay-Utrecht_12_DEF-1140×642
Deel dit bericht
top
error: Beveiligde content