MVRO
Menu
Dienstverlening
Food Retail
Tags

Albert Heijn en AH to go: twee van de merksupermarkten van Ahold in Nederland. Momenteel hebben de merken in totaal 884 winkels in hun thuismarkt.

Ahold vertrouwt de renovatie van honderden van deze winkels al sinds vele jaren toe aan MVRO. Steeds weer lukt het ons ervoor te zorgen dat het werk onder onze supervisie volledig volgens de strenge eisen van Ahold wordt uitgevoerd.

Complexe processen gestroomlijnd

MVRO superviseert en coördineert complete renovatieprocessen voor Ahold: van het eerste concept tot de oplevering en het onderhoud. Bij bouw- en renovatiewerkzaamheden is meestal een groot aantal partijen betrokken. Een zorgvuldige voorbereiding en nauwgezette bewaking van de voortgang zijn cruciaal om de extreem strakke deadlines te behalen. De foutentolerantie is praktisch nul.

Binnen een tijdsbestek van tien dagen wordt een winkel gestript, gerenoveerd, ingericht, aangevuld en geopend.

Voldoen aan zelfs de strengste eisen

Om te garanderen dat de basisprincipes van het merk Albert Heijn gewaarborgd zijn, heeft MVRO zich te houden aan strenge merkgerelateerde eisen.

Daarbij komt nog de uitdaging om te bouwen in vaak drukke winkellocaties waar de hinder voor het publiek en het wegverkeer tot een minimum beperkt moet worden. Vaak gelden er strenge lokale wetten en verordeningen voor de bouwwerkzaamheden. Een geoliede logistiek, een maximale planning en onderhandelingsvaardigheden zijn essentieel.

large c4573de1-7366-4ca1-b377-bfdd9a9793d3
image00001
image00002
large image00008
Deel dit bericht
top
error: Beveiligde content