MVRO
Menu

Hoofduitvoerder

Wat zoeken we?

De hoofduitvoerder wordt ruim voor de start van de uitvoering betrokken bij een project en is als een spin het web tijdens de bouw. U bent het aanspreekpunt voor de klant, alle partners op de bouw en alle derden (gemeente, politie en omwonenden). De hoofduitvoerder motiveert de partners, bewaakt en controleert de voortgang van het werk en houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid. Hij stuurt partijen aan, maakt de planning en zorgt voor een goede afronding van het project (kwaliteit, financieel en tijd). Hij zal in korte tijd veel onderaannemers tegelijk op het project aansturen tijdens hun werkzaamheden. Hij woont regelmatig diverse vergaderingen bij en bezoekt vele filialen. De hoofduitvoerder rapporteert aan de projectleiders.

Iemand met aandacht voor detail en ervaring in Retail bouwmanagement. MVRO kent korte en transparante communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheid nemen voorop staat. De geschikte kandidaat heeft een natuurlijk talent om collega’s, partners en onderaannemers te motiveren en weet daarbij daadkracht te tonen. U bent gemotiveerd om het bouwproces van binnen en buiten te leren kennen. U bent daarnaast bereid om als hoofduitvoerder soms 7 dagen aaneengesloten (zaterdag/zaterdag) op de bouw aanwezig te zijn en ook om uw werkzaamheden soms in het buitenland uit te voeren. De MVRO organisatie bestaat uit 50 collega’s en is daarnaast actief in België, Duitsland en Frankrijk.

Wie ben jij?

 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Minimaal een afgeronde, technische of bouwkundige, MBO/HBO opleiding
 • Ervaring met planning & processen
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en als schriftelijk.
 • Hands-on mentaliteit
 • Gestructureerd kunnen werken & aandacht voor details
 • Assertief en daadkrachtig
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Stressbestendig
 • Kennis van MS Office

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een supertof nieuw kantoor met eigen sportschool waar je gratis gebruik van kan maken, een biljarttafel en een kermis boksbal waar je eventuele frustraties op kan afreageren 🙂 We hebben lekkere en gezonde lunches, feestjes en wekelijkse borrels.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een premievrij pensioen, 25 vakantie- + 10 ATV-dagen, een telefoon en laptop van de zaak én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk, gedreven team vol energieke, enthousiaste collega’s, in een dynamische omgeving met een inspirerende sfeer!

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, korte lijnen, doorpakken en flexibel. Vanuit onze kernwaarden werk je mee aan de groei van onze ambitieuze organisatie!

Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk, met zicht op een vast dienstverband.

Hoe zijn wij:

Ondanks het feit dat MVRO inmiddels sterk groeit en verschillende vestigingen heeft door Europa, zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur.

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van ’s-Hertogenbosch.

 

Geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden samen positief flexibel? Zit dit in jouw DNA? Solliciteer dan nu op deze vacature! Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV!

Stuur jouw CV met motivatie naar Patricia van Gorp, via hr@mvro.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content