MVRO
Menu

Diensten

Hoe we het doen

Samenwerking is de sleutel tot ons succes. Wij werken met lang bestaande, toegewijde partners. Projectmanagement draait om controle houden en het gewenste eindresultaat bereiken binnen de overeengekomen tijd en het budget. Wij geloven dat transparantie cruciaal is in alles wat we voor en met jou doen. Aan de hand van de 10 stappen van onze roadmap worden onze diensten perfect afgestemd op jouw behoeften en eisen: van turnkey projecten tot eenmalige winkelremakes, onderhoud en 24/7 hulpdiensten.

Van supermarkten, horeca, luxewarenhuizen, verbouwingen tot retailinrichtingen en kledingoutlets: wij creëren de beste retail & leisure ervaring voor jouw klanten. Wij doen dit als volgt:

Concept en follow-on

Concept en follow-on ontwikkelingen vragen om innovatieve oplossingen en een flexibele uitvoering. Strakkere deadlines, nieuwe materialen, nieuwe technologieën voor real-time data en duurzaamheid vormen slechts een paar van de uitdagingen die een snel veranderend Retail landschap met zich meebrengt. Onze experts weten wat – wanneer en waar – nodig is om een voorsprong te behouden. Met behulp van innovatief design en bouwprocessen zorgen wij ervoor dat winkelconcepten uitvoerbaar en betaalbaar zijn.

 

Projectmanagement

Of het nu gaat om een compleet turnkey project of de rol van coördinator in een deel van een project: wij maken gebruik van de lean MVRO roadmap, die bestaat uit 10 stappen. Dit vormt de echte basis van onze business-belofte: snelle, slimme en transparante diensten. Door onze processen te standaardiseren kunnen wij ons erop focussen de kwaliteit te leveren die jij nodig hebt, tegen de afgesproken prijs en binnen het overeengekomen tijdskader.

 

Winkel re-engineering

Het aanpassen en updaten van winkelformats worden vaak onderschat. Binnen het winkel re-engineering concept bieden wij retailers de mogelijkheid maximale aanpassingen door te voeren tegen minimale kosten. Dit doen wij door oude materialen optimaal te hergebruiken of door gebruik te maken van alternatieven die minder impact hebben op de kosten.

 

Management en onderhoud

Preventief onderhoud garandeert dat je beloftes aan de klant kunt blijven nakomen. Doordat winkels langere openingstijden hanteren dan ooit, moeten installaties bijna het klokje rond up and running zijn. Toch gaan dingen soms gewoon kapot. Op zo’n moment kun je met een gerust hart vertrouwen op onze 24/7 ondersteuning en hulp, die ervoor zorgt dat alles binnen no time weer up and running is.

top
error: Beveiligde content