MVRO
Menu

Allround ICT Medewerker

Wat zoeken we?

Je gaat, samen met de ICT manager, aan de slag met de uitdaging om het ICT naar een stabiel en onderhoudsvriendelijk niveau te brengen. Doordat onze medewerkers op verschillende binnen- en buiten locaties werken moet het apparatuur en de processen op elkaar afgestemd zijn en in alle tijden met elkaar kunnen communiceren. Het is aan jou om de ICT infrastructuur telkens nog slimmer en efficiënter in te richten. Je krijgt energie van het uitdiepen van werkprocessen en deze te optimaliseren met jouw technische inzicht en IT kennis. Verder ben je applicatiebeheerder van ons ERP systeem 4PS Construct (Microsoft Dynamics Business Central) en biedt je support aan de medewerkers bij het installeren van nieuwe software en hardware. Tot slot beheer je de ICT documentatie, voer je controle- en onderhoudstaken uit.

Wie ben jij?

  • Aantoonbare werkervaring in een ICT rol met aandacht voor Microsoft producten
  • Het kunnen signaleren, analyseren en oplossen van ICT gerelateerde problemen
  • Het digitaal managen en verwerken van ICT systeem informatie
  • Operationele werkprocessen kunnen vertalen in vereisten bij het opzetten en onderhouden van een centrale ICT infrastructuur.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een supertof nieuw kantoor met eigen sportschool waar je gratis gebruik van kan maken, een biljarttafel en een kermis boksbal waar je eventuele frustraties op kan afreageren 🙂 We hebben lekkere en gezonde lunches, feestjes en wekelijkse borrels.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een maandsalaris tussen de € 2500 en € 3500 o.b.v. 40 uur, waaronder een premievrij pensioen, 25 vakantie- + 10 ATV-dagen, een telefoon en laptop van de zaak én volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk, gedreven team vol energieke, enthousiaste collega’s, in een dynamische omgeving met een inspirerende sfeer!

Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open, korte lijnen, doorpakken en flexibel. Vanuit onze kernwaarden werk je mee aan de groei van onze ambitieuze organisatie!

Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk, met zicht op een vast dienstverband.

Hoe zijn wij:

Ondanks het feit dat MVRO inmiddels sterk groeit en verschillende vestigingen heeft door Europa, zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur.

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, mét plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van ’s-Hertogenbosch.

 

Geïnteresseerd?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden samen positief flexibel? Zit dit in jouw DNA? Solliciteer dan nu op deze vacature! Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV!

Stuur jouw CV met motivatie naar Patricia van Gorp, via hr@mvro.nl

Heb je vragen over de functie inhoudelijk, bel of stuur een bericht naar Nick Vriens (ICT Manager) via 06 57 32 08 61.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content